Einde 2016 op naar 2017…

 

Wat een jaar het leek wel af en toe een achtbaan. Vooral privé maar gelukkig zijn we er allemaal nog, en op dit moment ook weer in een vrij goed vel. Is wel vaak een momentopname maar we blijven positief. Met de duiven een bijna volmaakt seizoen meegemaakt , waar ik vroeger alleen maar wel is over durfde dromen. Ben ook blij met de zeer fijne collega,s melkers waar ik regelmatig mee op trek. Deze weten ook bij mij af en toe ook wel de realiteit onder ogen te laten komen. Het zijn maar duiven……. het gezin is het belangrijkste en dan vooral de gezondheid. Helaas is dit niet op bestelling , het komt zoals het komt. En gelukkig ben ik getrouwd met Debby , geen gejammer en er vol voor gaan. Wat een karakter zit er in deze vrouw , ben blij dat ik haar ooit heb mogen leren kennen. Begin Januari gaan we weer voor controle op de foto en wachten het maar weer af. Vandaag weer volop in de running want , het huishouwe zou is wat tekort komen vandaag …..

nieuwjaarsdag-001

 

 

 

 

Dan de kleinkinderen (pleegkinderen) hebben het afgelopen jaar het super gedaan. Op school gaat het met beide zeer goed en gedragen zich bij ons of het eigen kinderen zijn. Hopen ook voor hun in 2017 dat het een mooi gelukkig jaar wordt. Het is ook alvast een spannend jaar , want er volgt nog een groot onderzoek en hiernaar zou er door een kinderrechter beslist worden . waar de kinderen tot hun 18 het beste kunnen opgroeien. Wij vinden het ook spannend maar hebben er zeker vertrouwen in dat het onderzoek duidelijkheid verschaft voor de toekomst. Ook hier staan Debby en ik heel nuchter in , we doen zoals we het doen zo zijn we.

naamloos

 

 

 

 

Dan inderdaad op plaats 3 de duiven , dit is wel zo maar ik voel dit niet zo. Als punt 1 en 2 niet goed functioneren dan valt de duivensport niet mee vrees ik. Dus hoop ik dat het weer een mooi seizoen mag worden , waar we op een leuke manier de concurrentie het vuur aan de schenen leggen. Wens iedereen voor 2017 een gezond en gelukkig jaar toe. De mensen waar het niet zo gaat zoals je wenst , blijf erin geloven . Maak het mekaar niet te moeilijk respecteer ieder zijn mening , maar we hebben mekaar nodig , ook buiten de duiven….

de pijper - van dongen 005 9e-nationaal-hokkampioen-dagfond andre-roodhooft-020 IMG-20160610-WA0000

 

 

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.