Nog 1 week volhouden…….!!! Laatste vlucht oude

Ja zo voelt het naar zo lastig moeilijk jaar voor de oude duiven. Voor de verandering was het B2000 die op advies van het IWB uitweek naar een vrijdag lossing. Niet ideaal voor sommige die ze gevoerd hadden voor een lastig weekend met misschien wel een zondaglossing. Maar toch een goede beslissing in mijn ogen , hadden afgelopen seizoen dit wel vaker moeten doen ipv 3 nachten mand. Nu de vlucht Melun in de CC was het Stef Bals die toch wel weer liet zien waarom hij samen met zijn maat Maarten nationale top zijn. Beide gingen er in hun CC met de overwinning vandoor , Maarten zelfs in zijn Rayon. Niet voor niets is Maarten dan ook 1e Hokkampioen aangewezen B2ooo midfond. Onaangewezen werd hij 2e. Hier ging A v Loon met de titel ervandoor 1e Hokkampioen onaangewezen midfond , gefeliciteerd Ad , Maarten en Stef. In B2000 was het Comb Heeren die iedereen het naar kijken gaf , gefeliciteerd Piet & Toos. Ook Peter Theunis en K.Verhees stonden erbij met een zoveelste top 10 NPO notering niet voor niets staan zij bij de kampioen B2000. Gefeliciteerd mannen zag trouwens wel een goed stuk op Theunis zijn website ivm oude en jongen vluchten voor de toekomst. Ik zou zeggen denk er is over naar en probeer het is een paar jaar uit . Met de rest van Nederland NPO hoef je geen rekening te houden, die doen toch alle hun eigen zin. Hier de link….  

Nu nog even mijn eigen prestatie in de RCC tegen 362 duiven begin ik met de 3e,14e,30e,32e……speel er 8 v/d 16 in de prijzen. Door deze prestaties op de midfond toch mooi 7e Hokkampioen onaangewezen midfond geworden. Ook clubgenoot Peter Wezenbeek eindigde naar zijn geweldig seizoen als 5e Hokkampioen midfond B2000 aangewezen

Ook weer een zeer mooie referentie P v Bragt  werd 1e Duifkampioen B2000 midfond met een 50 % v Dongen duif. Gefeliciteerd Patrick ik hoop dat dit jou dramatische laatste 2 weken met jongen wat verzacht !!!!! Topprestatie door een topmelker…..

 

 

 

 

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.