Weer een stukje……..

Het heeft weer even geduurd maar we zijn er weer. De laatste weken wel wat geschrokken ivm het mogelijk einde RCC , snap zelf ook wel dat dit te klein werd qua aantal leden. Voor de uitslagen cq kampioenschappen maakt het niet zoveel uit . Alleen het Vitesse kampioenschap werd hier uit gehaald. Het gaat mij persoonlijk meer om dat ik competitie moet en wil hebben. In de club wil ik winnen , dan CC en vervolgens Rayon en Afdeling dat is competitie die nodig is om er te komen. Het is in de afdeling hetzelfde als Nationaal , eigenbelang staat voorop lijkt het wel. Maar dit zal niet zomaar veranderen , dit helpt zeker het voortbestaan van de duivensport niet. Hoop dat we nog een CC hebben in 2022 , niet voor de punten wel voor de competitie……

Bij deze nog de felicitaties aan Comb Embregts-Theunis  met zijn 1e WHZB jongen duiven en 5e beste liefhebber van Nederland….wat had je weer een geweldig seizoen.

Ad van Loon ook gefeliciteerd het begon met een clean sweep en het werd bijna niet minder , gefeliciteerd met je kampioenschappen o.a 1e Fondspiegel dagfond , 1e NPO  etc…..

En natuurlijk alle kampioenen gefeliciteerd . Tegen de rest veel succes en plezier in 2022 !!

Frank Neve Ijzendijke  beterschap ….op naar 2022

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.